Over ons

In 1990 richtte eigenaar Richard van de Rest zijn eigen bedrijf op. Richard adviseert en plaatst al meer dan 35 jaar vloeren. Van de Rest Vloeren is gericht op persoonlijk contact, goed advies en vakmanschap. Dit alles in combinatie met eerlijke prijzen.

Van de Rest vloeren is gespecialiseerd in het egaliseren van vloeren en het plaatsen van PVC op vloeren en trappen, echter ook het juiste adres voor het leveren en plaatsen van tapijt, vinyl, marmoleum, plinten en schoonloopmatten. Van de Rest vloeren verleent een complete dienstverlening waarbij niets over het hoofd wordt gezien en waarbij u, als klant, volledig wordt ontzorgd!

Richard van de Rest gaat verder waar de anderen stoppen. Waarom? Omdat Richard pas tevreden is als u dat bent. En tevreden klant vertelt het door aan andere klanten. Dat is geen geheim!

Heeft u overdag geen tijd dan komt Richard ook in het weekend of in de avonduren bij u langs. Indien u een kijkje wilt nemen in onze showroom en door Richard geadviseerd wilt worden dan maken we graag een afspraak, wanneer het u uitkomt!

image

U bent
10 minuten verwijderd van de
hulp die u nodig hebt

Laat hier uw contactgegevens achter zodat we contact met u kunnen opnemen.